Sponsra SK70

Det finns flera sätt att sponsra SK70 på både som privatperson eller som företag.


Privatperson:

Genom att bli STÖDMEDLEM i simklubben:

Medlemsavgiften är 200 kr per person och betalas till vårt SWISH-nummer 123 438 32 12. I meddelandefältet anger du ditt namn. Maila sedan ditt fullständiga födelsedata, din adress och ditt telefonnummer till kansli@sk70.se så vi vet vem som betalt och kan uppdatera vårt medlemsregister.

Vi hoppas du vill gå med och på så sätt stödja oss i vårt arbete att skapa en ännu attraktivare förening. Vårt mål är att verka för en uppskattad och välkänd förening inom simidrotten i Borås Stad och Västra Götaland.

Vårt årsmöte brukar vara i februari, där ni som medlem kan göra er röst hörd och komma med förslag/synpunkter på hur klubben kan utvecklas. Ju fler vi blir desto större inflytande kan vi få och vi behöver ditt stöd för att kunna göra simklubben till en ännu trevligare och attraktivare förening för familjer i Sandared med omnejd. Dessutom deltar du i vårt medlemslotteri där vinnarna dras på årsmötet, fina priser! Simklubben har funnits sen 1970 och vi har idag närmare 700st medlemmar varav ca 45st är tävlingssimmare och en stor skara barn som deltar i klubbens simskola.

Varmt välkommen som medlem!


Genom att handla på CITY GROSS:Du och din familj kan enkelt stödja Simklubben 1970 (SK70) genom era inköp på City Gross!
När du lämnar dina City Gross-kvitton till oss i SK70 får klubben tillbaka en del av totalsumman. Enklare än så kan det inte bli att stödja våra simmare!
Lägg era City Gross-kvitton i ett förslutet kuvert och skriv kvittonas totalsumman på utsidan. Lägg kuvertet i SK70´s brevlåda i Sandaredsbadet (finns i entrén i Sandareds Simhall vid vår anslagstavla) eller lämna det på kansliet.
Tack för ditt stöd!


Genom att prenumerera på dina BINGOLOTTER och SVERIGELOTTER:

När du prenumerera på dina Bingolotter och Sverigelotter kan du välja att ange Simklubben 1970 som den förening du vill stödja. Det kostar dig inget extra och genom att prenumerera får du hem dina lotter enkelt och snabbt.

Länk till båda lotterna https://www.folkspel.se/om-folkspel/vara-produkter/

Tack för ditt stöd


Genom att handla via SPONSORHUSET.SE:

När du till exempel ska boka hotell eller göra andra nätköp så kan du enkelt sponsra SK70 genom att använda dig utav Sponsorhuset, det kostar inget extra! https://www.sponsorhuset.se/simklubben1970/

Kika på Sponsorhusets YouTube-film som enkelt förklarar hur Sponsorhuset fungerar:


När du spelar på SVENSKA SPEL via GRÄSROTEN:

Via Gräsroten delas årligen ut 50 miljoner kr
till ungdomsidrotten. Var med och bestäm hur
pengarna fördelas! Det är enkelt och kostar
inget extra. Backa Simklubben 1970 på:
http://www.svenskaspel.se/grasroten
eller i din spelbutik.

Stort tack!


Företag:

Vill du eller ditt företag sponsra SK70? Ta kontakt med oss och berätta vad du/ni hade tänkt er så återkommer vi med mer information! Kontakta oss via formuläret till höger! Antingen kan du/ni stödja via nedan framtaget sponsorpaket eller komma med egna förslag.

SIMKLUBBEN 1970’s sponsorpaket (gäller sedan 2018)

Sponsorpaket 5000 kr per år + skyltkostnad och reklamskatt

Som tack för detta ekonomiska stöd erbjuder SK70 ert företag följande.

  • 1 Sponsorskylt på Nya Sandareds simhall storlek 1400mmx600mm. (produktionskostnad tillkommer 795 kr exkl. Moms)
  • Reklamplats i Programbladet i SK70s Simtävlingar
  • Omnämnd med namn som sponsor på föreningens hemsida
  • Ni ombesörjer att logotyp för tryckning av sponsorskylt/programblad översändes till SK70.

Stort tack för ditt stöd!


Genom att som företag handla via SPONSORHUSET.SE:

Ditt företag kan nu stötta Simklubben 1970 med alla era inköp!

Vi hoppas att Ditt företag vill ansluta sig till Sponsorhuset Företag. Det är helt kostnadsfritt för er men det skulle kunna generera stora och viktig a intäkter för oss. Via Sponsorhuset kan ni göra inköp från nätbutiker, boka hotell & hyrbilar och dessutom tanka era bilar hos Circle K, OKQ8 med flera. Alla era köp ger alltså viktiga intäkter till Simklubben 1970.

Så här kommer du igång:

1. Registrera företaget här: https://www.sponsorhuset.se/simklubben1970/bli-medlem/foretag

2. När ni ska handla på nätet eller boka hotell så går ni alltid via Sponsorhuset Företag. Glöm inte aktivera Handla Smart på din dator så påminns du varje gång du besöker en butik som stöttar oss: https://www.sponsorhuset.se/simklubben1970/hs

3. Varje gång ni tankar företagets bilar så går det upp till 42 öre / liter till Simklubben 1970 Läs mer om detta här: https://www.sponsorhuset.se/simklubben1970/landing/drivmedel

Stort tack för ditt stöd!


Vid frågor om sponsring:

4 + 0 = ?