SIMSKOLA

Anmälan till VÅRTERMINEN 2020 (start vecka 3):
För er som simmade hos oss under höstterminen öppnar anmälan torsdag 2/1 kl.10:00.
För er som är nya medlemmar hos oss öppnar anmälan torsdag 9/1 kl.10:00.

Ni kan redan nu se vilka grupper vi har att erbjuda, det gör ni via knappen här ovan.

Vi har flera grupper att erbjuda både i stora och lilla bassängen. Tryck på knappen ovan för att få mer information hur man anmäler sitt barn till vår simskola.

Är du  ny medlem och osäker på vilken grupp som passar?
Läs om grupperna i stora bassängen HÄR↵
Läs om grupperna i lilla bassängen HÄR↵

Vill du veta våra Terminsavgifter och Medlemsavgifter tryck HÄR↵

Vänligen läs även Regler och info för vår simskola, denna info skickas även ut till alla deltagare i simskolan inför terminsstarten.


Svar på några vanliga frågor om vår SIMSKOLA:

OBS! Efter terminens 4:de lektionen rekommenderas inga nyanmälningar! Avvakta då hellre till nästa termin och boka en plats till ditt barn då istället. För att se aktuell termins datum tryck HÄR↵

 • Fråga: Jag vill anmäla mitt barn till er simskola.
 • Svar: Terminen börjar 18/1-2020 och webbanmälan öppnar 2/1 resp. 9/1. Tryck på knappen ovan för att få mer information hur man anmäler sitt barn till vår simskola.
 • Fråga: Vad betyder B1-3, B4-6, B1-2 och B5-6 som står i simgruppens namn?
 • Svar: B står för Bana och siffrorna för vilka banor gruppen är på. Tex B1-3 betyder att att gruppen simmar på bana 1,2 och 3 i stora bassängen.
 • Fråga: Gruppen jag vill anmäla mitt barn till är fullbokad.
 • Svar: Nytt för vårterminen 2020 är att du själv kan prenumerera på grupper som är fulla. Om gruppen du önskar är fullbokad kan du välja att prenumerera på info om lediga platser i gruppen och ALLA som prenumererar på gruppen får ett mail om det blir en ledig plats. Det är då ”först till kvarn” som gäller precis som vid våra övriga anmälningar och all info om anmälan till den prenumererade gruppen står i mailet du får. OBS! Om du tackar ja till en plats via prenumeration MÅSTE du meddela kansliet (kansli@sk70.se) då vi måste ta bort ditt barn från gruppen ni inte längre vill gå i. Detta gäller grupper som är FULLBOKADE, om gruppen du vill gå i är RESERV-grupp läs nedan fråga. Från och med vårterminen 2020 har vi ingen manuell kölista. Tips! Om du är ny medlem skapa ett konto i SportAdmin för ditt barn via knappen ovan så barnet finns i systemet så går det snabbare när du skall anmäla.
 • Fråga: Gruppen jag vill anmäla mitt barn till står som (RESERV).
 • Svar: Om gruppen du önskar heter (RESERV) beror det antingen på att vi ännu inte ser ett behov av att öppna gruppen eller att vi saknar ledare till gruppen (gäller måndags-grupperna i stora bassängen). RESERV-grupper går tyvärr inte att prenumerera på. Om en RESERV-grupp öppnas meddelar vi detta via hemsidan och Facebook, sedan gäller som vanligt först-till-kvarn och prenumeration enligt ovan fråga.
 • Fråga: Mitt barn behöver byta grupp.
 • Svar: Du kan inte byta grupp själv. Vid gruppbyte innan terminen börjat maila till kansli@sk70.se . När terminen börjat görs alla upp-/nedflyttningar via våra Dagsansvariga (svarta SK70-tröjor), prata med dem så maila de kansliet så söker vi efter en plats i önskad dag/tid. Om ni önskar byta dag eller tid men stanna i samma typ av grupp maila till kansli@sk70.se så söker vi efter en plats i önskad dag/tid.
 • Fråga: Vilken grupp skall mitt barn gå i?
 • Svar: Du finner info om våra olika simskolegrupper under fliken SIMSKOLA. Kan ditt barn simma 10m på grunt vatten skall barnet börja i någon grupp i stora bassängen (se grupper under fliken STORA BASSÄNGEN) och kan ditt barn inte simma 10m skall ditt barn börja i någon av grupperna i lilla bassängen (se grupper under fliken LILLA BASSÄNGEN). Minimiålder för att börja är 3 år.
 • Fråga: När började vårterminens simskola?
 • Svar: Lördagarnas grupper börjar 18/1, söndagarnas 19/1 och måndagarnas 20/1. Ni kan själva anmäla via vår hemsida fram till veckan innan terminsstarten.

2019 övergick vi till tjänsten Kansliservice i vårt administrationsprogram SportAdmin.
Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 – 59 kr.

Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, utmärkelser(simmärken), översikt av samtliga fakturor m.m. Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella medlemserbjudanden direkt!

I och med övergången till Kansliservice i SportAdmin (där de nya digitala betalningsmetoderna ingår) ingår ett samarbete med Billmate AB (www.billmate.se och 040-30 35 00). Har du problem med din faktura ber vi dig kontakta Billmate AB.


Vid frågor:

4 + 0 = ?